Χαμηλά Ασφάλιστρα από την INTERLIFE

0
577

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από την Κρίση για τα ελληνικά νοικοκυριά, η INTERLIFE Ασφαλιστική προχωρά σε μια σειρά μειώσεων Τιμολογίων, αλλά και σε προσθήκη παροχών στα βασικά της Προγράμματα στον Κλάδο Αυτοκινήτου.

Οι αλλαγές αυτές στην τιμολογιακή πολιτική της Εταιρίας καθίστανται δυνατές με δεδομένα τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα του παρελθόντος έτους αλλά και του α’ εξαμήνου του 2012, όπως και το χαμηλό «ποσοστό ζημίας» (loss ratio) της Εταιρίας, που ανέρχεται μόνον σε 64%.

Έτσι η INTERLIFE προχωρά σε μείωση Ασφαλίστρων σε όλα τα Προγράμματα του Κλάδου Αυτοκινήτου, με ιδιαίτερες ρυθμίσεις για την ελληνική Περιφέρεια που πλήττεται ακόμη περισσότερο από την Κρίση.

Επίσης προσθέτει επιπλέον παροχές στο βασικό της Πρόγραμμα Αυτοκινήτου (Basic) αντικαθιστώντας το με το Basic Plus, χωρίς αύξηση Τιμολογίου. Έτσι στις βασικές καλύψεις προστίθεται το Τροχαίο Ατύχημα Οδηγού και η Νομική Προστασία Οδηγού.

Τέλος μειώνεται η επιβάρυνση για οδηγούς άνω των 70 ετών από 30% σε 20%.

Προηγούμενο άρθρο«Μειονότητα» θα γίνουν οι Κύπριοι στην… Κύπρο;
Επόμενο άρθροΕιδική παρουσίαση της έκθεσης «Κειμήλια απελευθέρωσης 1912-1913»
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.