Χριστουγεννιάτικο art bazaar από τον ΣΚΕΤΒΕ στην Vlassis art gallery

1
368

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011, (από τις 18:00 ως τις 22:00, Βεροίας 6 Άνω Λαδάδικα) η Αίθουσα Τέχνης Vlassis art gallery και ο  Συλλόγος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.) προσκαλούν το φιλότεχνο κοινό της Θεσσαλονίκης σε Χριστουγεννιάτικο art bazaar το οποίο θα διαρκέσει μέχρι 28/12/2011. Ο ΣΚΕΤΒΕ ακολουθώντας την διαδρομή της εικαστικής του επαγρύπνησης,   λαμβάνοντας υπόψη και την περίοδο της οικονομικής δυσχέρειας, δραστηριοποιείται στο κλίμα των ημερών, όπου τα μέλη του παρουσιάζουν εικαστικές δημιουργίες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

            Στην εικαστική αυτή περιήγηση συμμετέχουν περισσότεροι από σαράντα καλλιτέχνες (νέοι καθώς και παλαιότεροι), μέλη του Συλλόγου με τουλάχιστον τέσσερα έργα ο καθένας τους που καλύπτουν τις τεχνικές της Ζωγραφικής, Χαρακτικής, Γλυπτικής και των κατασκευών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

VLASSIS ART GALLERY

ΒΕΡΟΙΑΣ 6 ΑΝΩ ΛΑΔΑΔΙΚΑ

Τηλ.  6972 282438 / [email protected]

Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.

Χριστουγεννιάτικο art bazaar

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ:    21 – 28 / 12 / 2011

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΤΡΙΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16:00 – 20:00,  ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 – 15:00

 

Προηγούμενο άρθρο«Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου»
Επόμενο άρθροΟλίγη από Χριστούγεννα!
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.