Ψεύτικες σχεδόν όλες οι προεκλογικές του δεσμεύσεις

0
340

Οι πολιτικοί ηγέτες στη χώρα μας δεν χαρακτηρίζονται από πολιτική συνέπεια και ειλικρίνεια. Συνήθως διεκδικούν την εξουσία στη βάση ενός εικονικού κυβερνητικού προγράμματος, το οποίο τους δεσμεύει σε σχετικά μικρό βαθμό. Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ πολιτικής υποκρισίας και ασυνέπειας, εφόσον εγκατέλειψε πλήρως το κυβερνητικό πρόγραμμα των 18 σημείων που εμφάνισε στον ελληνικό λαό λίγο πριν από τις εκλογές του Ιουνίου, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση για την πιστή εφαρμογή του.

Στη βάση αυτού του εικονικού, όπως αποδεικνύεται, κυβερνητικού προγράμματος ο κ. Σαμαράς πέτυχε τη μερική εκλογική ανάκαμψη του κόμματός του, με αποτέλεσμα να κυριαρχεί η ΝΔ στον κυβερνητικό συνασπισμό και να προωθηθεί ο ίδιος στην πρωθυπουργία. Η πολιτική που εφαρμόζει σήμερα ο κ. Σαμαράς κινείται σχεδόν σε όλα τα σημεία σε διαμετρικά αντίθετη κατεύθυνση από το προεκλογικό κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ. Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές του Ιουνίου ο πρόεδρος της ΝΔ διαβεβαίωνε, σε κάθε ευκαιρία, ότι θα εφάρμοζε με απόλυτη συνέπεια το κυβερνητικό πρόγραμμα, το οποίο κατά την άποψή του ήταν… πλήρως κοστολογημένο.

μέσω Free Sunday

Προηγούμενο άρθροΤο ΠΑΣΟΚ θέλει τώρα να «σώσει» τα νοικοκυριά από τα χρέη
Επόμενο άρθροΑπίθανο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς με ανάποδο ψαλιδάκι από τα 25 μέτρα [βίντεο]
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.