Ψηφίζεις για πρώτη φορά

0
544

Του Μ. Ανδριωτάκη

Ψηφίζεις για πρώτη φορά. Έχεις μια μεγάλη δύναμη: τη δημιουργική ορμή σου. Μην την αφήσεις να νικηθεί απ’ την καταστροφική σου πλευρά. Έχεις νειάτα και δύναμη. Δεν έχεις φθείρει την ψυχή σου με γηπεδικά συνθήματα και ψευτιές. Διακατέχεσαι απ’ το πάθος της αλλαγής, της δημιουργικής παρέμβασης, της ελπίδας. Σου τάζουν τη μεγάλη νύχτα, σου τάζουν το όργιο, σου τάζουν την αποενοχοποίηση, σου τάζουν την ανευθυνότητα, το αιώνιο πάρτυ, σου τάζουν το μέλλον. Όμως το μέλλον είσαι εσύ. Μην ενδίδεις στα ρηχά τους συνθήματα: το μέλλον είναι οι πράξεις κι οι επιλογές σου.

μέσω andriotakis.com

Προηγούμενο άρθροΕκλογές με πανσέληνο, ένταση παλιρροιών, «βροχή» διαττόντων αστέρων!
Επόμενο άρθροΗ Αριθμολαγνεία του Δικομματικού «Συστήματος»!..
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.