Όλοι ξαφνικά CHARLIE?

0
994

Charlie-hebdo-Paris-APΌλοι CHARLIE? Αραγε πόσοι το πιστεύουν πραγματικά; Αφού οι δημοσιογράφοι είναι λαδωμένοι, προδότες, χωμένοι στη λάσπη των δικών τους συμφερόντων ή των μέσων όπου δουλεύουν (κι εγώ το πιστεύω αυτό για ένα μεγάλο ποσοστό).

Όλοι ξαφνικά CHARLIE? Μου κάνει τρομερή εντύπωση που ξαφνικά ΟΛΟΙ υποστηρίζουν τη δημοσιογραφική άποψη ως «Ελευθερία του Τύπου, και του Λόγου»!

Παρόλα αυτά για εμένα προσωπικά, είναι λάθος να προσβάλεις (έστω και μέσω της σάτιρας) την θρησκεία και πίστη πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων, εκ των οποίων υπάρχουν δυστυχώς χιλιάδες που είναι φανατισμένοι μέχρι θανάτου! Οταν σατιρίζεις τον θεό κάποιου φανατισμένου θα πρέπει να περιμένεις και τα αντίποινα! Όταν φανατίζεις κάποιον άρρωστα φανατισμένο μην περιμένεις να σου συμπεριφερθεί πολιτισμένα (αυτό πιστεύω εγώ προσωπικά).

Είναι πραγματικά θλιβερό, τρομακτικό, να αλληλοσκοτωνόμαστε μεταξύ μας, να μη δείχνουμε κανένα σεβασμό απέναντι σε καμία ζωή κι όλα αυτά για κάποιον θεό που άλλοι τον ονομάζουν Θεό, άλλοι Αλλάχ, άλλοι Βούδα, και οι περισσότεροι τελικά Χρήμα.

Υ.Γ. Εμείς γ…μ… σταυρίζουμε καθημερινά τον καθένα ανά πάσα στιγμή (Μάνες, Παναγίες, Χριστό κλπ) Δεν ξέρω αν επιτρέπεται… Εσείς τι λέτε?

Victoria Panagiotidou

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.