Όταν το κράτος είναι… καθώς πρέπει αλλά ανύπαρκτο

0
446

Όταν το κράτος (ό,τι αυτό περιλαμβάνει) είναι ανύπαρκτο και η πολιτική ηγεσία είναι ανήμπορη τότε οι συνέπειες θα είναι δραματικές. Στην Ελλάδα έχουμε ήδη περάσει στη φάση της οργανωμένης αυτοδικίας. Με τον από πολίτη να τίθεται σε σύγχυση για το τι είναι τελικά σωστό και τι όχι. Διχασμός δηλαδή. Και είμαστε στην αρχή… Με καουμπόικες ανακοινώσεις δε λύνονται τα προβλήματα. Ούτε με επιλεκτική εφαρμογή του νόμου. Εκτός κι αν η λύση είναι να καταργήσουμε τις δημοσκοπήσεις. Ή και τις εκλογές αργότερα…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Cg1qd5KSYw&feature=player_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fDabuGM4LSI&feature=player_embedded[/youtube]

Προηγούμενο άρθροΤα οικονομικά της κλιματικής αλλαγής
Επόμενο άρθροΗ Παπαρήγα, ο Ψωμιάδης και η αφιέρωση (φωτογραφίες)
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.