Όχι μειώσεις στα επιδόματα πολυτέκνων – τριτέκνων

0
698

Πρέπει άμεσα να παρθούν μέτρα για το σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας και να σταματήσουν να ομιλούν οι Κυβερνώντες για μειώσεις των επιδομάτων πολυτέκνων ,τριτέκνων αλλά να δώσουν κίνητρα στα νέα ζευγάρια που σήμερα σκέφτονται αν θα κάνουν παιδιά ,και να αυξηθούν τα κίνητρα για πολύτεκνες και τρίτεκνες οικογένειες.Ειδάλλως κύριοι κυβερνώντες όσα μέτρα και να πάρετε δεν θα έχετε σε ποιούς να τα εφαρμόσετε σε λίγα χρόνια!!!!!!!!!

ΑΛ.Ι.
Προηγούμενο άρθροΕμίρ Κουστουρίτσα: Η δημοκρατία είναι καλή για τους πλούσιους
Επόμενο άρθροΕίδατε τι ησυχία έχει…
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.