«Όχι» του ΚΑΣ σε πρόταση τουρκικής εταιρείας για τηλεοπτικό σποτ

0
357

«Άκρως απαράδεκτο και προσβλητικό» χαρακτήρισαν τα μέλη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου το σενάριο του διαφημιστικού μηνύματος, που ζητούσε, μέσω αιτήματος της ελληνικής εταιρείας παραγωγής Central Athens AE, άδεια κινηματογράφησης στο Νομισματικό Μουσείο για λογαριασμό της L’ Oreal Istanbul.

μέσω Ελεύθερος Τύπος

Προηγούμενο άρθροΙατροδικαστική πράξη «θανάτου εθνικής κυριαρχίας» τα 166 ΝΑΙ;
Επόμενο άρθροΑρχαιολογική σκαπάνη – ιστορικές και κατασκευαστικές αλήθειες!
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.