Όχι…

0
738

ELLAS-DROMOS

Ζούμε σε μία θαυμάσια χώρα όπου όλα είναι αντίθετα από ότι εννοούν όλοι οι άλλοι… όπου κι αν είναι αυτοί οι άλλοι… ό,τι και αν εννοούν…ακόμη και αν εννοούν το αντίθετο του αντιθέτου… άρνηση για την άρνηση.

Η πολλά υποσχόμενη εποικοδομητική “δημιουργική ασάφεια” μετατράπηκε σε “ναι μεν, αλλά ίσως όχι”.

Ο άλλος βαρύγδουπος όρος “παραγωγική ανασυγκρότηση” ερμηνεύεται ως “όχι στο εισαγόμενο κεφάλαιο” και “ώρα να βγουν τα άρωτρα στο δρόμο”.

Η σημαία “δεν πληρώνω” κατάφερε να αλλάξει μεριά και να γίνει “δεν πληρώνω τίποτα σε αυτούς που μας κατάντησαν έτσι”, δηλαδή δεν πληρώνω εισφορές, δεν πληρώνω εφορία, δεν πληρώνω ΦΠΑ.

Η Ελλάδα περνάει εφηβεία και η μόνη λέξη που εκφέρει είναι το ένδοξο “ΟΧΙ”.

Αλλά είναι ημέρα γιορτής!

Σήμερα γιορτάζει η δημοκρατία!

Είμαστε όλοι ίσοι… όλοι αξίζουμε ακριβώς το ίδιο… όλοι αξίζουμε 60 ευρώ.

(Εγώ και το “ΝΑΙ” το φοβάμαι… στις ανατολικές χώρες σημαίνει “ΟΧΙ”… είναι θέμα ερμηνείας…)

Ο ΖουΛού (από τη Ζιμπάμπουε)

Προηγούμενο άρθρο«ΝΑΙ» στο σεβασμό, «ΟΧΙ» στο διχασμό
Επόμενο άρθρο«Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη, είναι θέατρο για παιδιά»
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.