Δείτε βίντεο από την έκθεση των μελών του ΣΚΕΤΒΕ στη ΦΑΑΘ

0
1074

Έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (ΣΚΕΤΒΕ) εγκαινιάστηκε χθες, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στις 8.30 μμ στην Αίθουσα Τέχνης της ΦΑΑΘ (Αγ. Σοφίας 38).

Η έκθεση έχει ως θέμα τη Θεσσαλονίκη και η εκδήλωση αποτελεί μια κοινή προσπάθεια του ΣΚΕΤΒΕ και της ΦΑΑΘ για τον εορτασμό των 100 ετών από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Στην έκθεση συμμετέχουν 42 εικαστικοί, ζωγράφοι, γλύπτες, ψηφιδογράφοι και χαράκτες, αποτυπώνοντας με τη δική τους οπτική τη σύγχρονη Θεσσαλονίκη και τη ζωή της.

Η έκθεση θα έχει διάρκεια μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά 11.00-14.30 και 18.30-21.00 και το Σάββατο 11.00-14.00.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=h4HLYCm0PJY’]

 

Προηγούμενο άρθροΔείτε το βίντεο από την εκδήλωση Feel Christmas, Think People, Love Books!
Επόμενο άρθροΕίμαστε μια ωραία (χριστουγεννιάτικη) ατμόσφαιρα…
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.