1η Χορωδιακή Συνάντηση Κ.Α.Π.Η.

0
497

afisa 1 sunanthsh xorwdiwn

 

Ο Δήμαρχος της ΘΕΡΜΗΣ , ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ , ο υπεύθυνος των Κ.Α.Π.Η και ο πρόεδρος των μελών Κ.Α.Π.Η Θέρμης σας προσκαλούν :

ΤΡΙΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 και ώρα 20.00

1η ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Κ.Α.Π.Η |  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΡΜΗΣ | Θεόδωρος Παπαδόπουλος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Π.Δ.Δ | Καρκατζίνος Νικόλαος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Κ.Α.Π.Η | Κοντοπίδης Γεώργιος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Α.Π.Η ΘΕΡΜΗΣ | Βιολιτζής Ανδρέας

Είσοδος : Τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θέρμης.

Προηγούμενο άρθρο«Από την πρώτη στιγμή» στο θέατρο Ράδιο Σίτυ
Επόμενο άρθροPαρουσίαση βιβλίου: «Οι πιο Δυνατές» της Άννας Αδριανού
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.