ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

0
1832

balanced-diet

Τρία εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα την ισορροπημένη διατροφή, διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εγνατίας 132).

Το πρόγραμμα θα έχει συνολική διάρκεια έξι ωρών και θα υλοποιηθεί με τη συνδρομή της επίκουρης καθηγήτριας, Αλεξάνδρας-Μαρίας Μιχαηλίδου και της επιστημονικής της ομάδας, από τις 11 έως τις 25 Απριλίου 2016.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε γονείς και εκπαιδευτικούς και η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

Οι θεματικοί άξονες των σεμιναρίων είναι:

  • Διατροφή και υγεία: μια διαχρονική σχέση.
  • Αρχές της ισορροπημένης διατροφής – Ομάδες τροφίμων.
  • Διατροφικά και λειτουργικά πλεονεκτήματα της Μεσογειακής διατροφής.
  • Βασικές αρχές ορθού χειρισμού των τροφίμων.
  • Ανάπτυξη μεθόδων προσέγγισης των παιδιών σε θέματα ισορροπημένης διατροφής.

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • Δευτέρα: 11 Απριλίου 2016
  • Δευτέρα: 18 Απριλίου 2016
  • Μ. Δευτέρα: 25 Απριλίου 2016

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων θα πρέπει να αποστέλλονται ηλεκτρονικά, βάσει των οδηγιών που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 4 Απριλίου από τις 9.00 και μέχρι τη συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η ενημέρωση των συμμετεχόντων θα γίνει ηλεκτρονικά με μοναδικό κριτήριο επιλογής τη σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων. Σε κάθε συμμετέχοντα που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310 841109 και 2310 841498 (κ. Βαρδαμάσκου) ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης: LINK

Προηγούμενο άρθροΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ LIVE ΣΤΙΣ 7/4
Επόμενο άρθροΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΥΓΛΩΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.