ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

0
1097

Artboard 1

Μια μεγάλη πρεμιέρα κάνει ένα ελληνικό κρασί στις 17 Μαΐου στη Νέα Υόρκη. Πρόκειται για το κρασί του Κτήματος Μπριντζίκη, με το όνομα «Δια Πυρός», που στην πραγματικότητα πέρασε μέσα από την καταστροφική φωτιά της Ολυμπίας το 2007.

Το σταφύλι του Αυγουστιάτη, όπως ονομάζεται η ποικιλία από την οποία προήλθε το κρασί, επιβίωσε μέσα στις αποπνικτικές συνθήκες, που δημιούργησε η πύρινη λαίλαπα και έδωσε ένα μοναδικό σε γεύση κρασί.

Οι άνθρωποι του Κτήματος Μπριντζίκη το εμφιάλωσαν σε 2.300 αριθμημένες φιάλες, που φέρουν τις υπογραφές του οινοποιού, Διονύση Μπριντζίκη και του οινολόγου, Γιώργου Κοτσερίδη. Είναι συλλεκτικές, ενώ ορισμένες από αυτές θα βρεθούν σε σημαντικές δημοπρασίες του εξωτερικού.

 

Προηγούμενο άρθροATHENS GARDENS FESTIVAL 2016
Επόμενο άρθρο«ΤΡΕΞΕ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ» ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.