ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΕΠΟΛΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

0
2668

εργαστήρι κηπουρικής

Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν μαζί και έμαθαν για το περιβάλλον, στο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικού Παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου, στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Αξιού «Νικόλαος Κ. Γιουτίκας», στη Χαλάστρα, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγιναν παιχνίδια για τη μετανάστευση των πουλιών, παιχνίδια μνήμης, εργαστήρι κηπουρικής, ενώ επίσης μάθαμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε παιχνίδια, αντικείμενα και μουσική με ανακυκλώσιμα υλικά και με πρώτες ύλες από τη φύση.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα με την υποστήριξη του Δήμου Δέλτα και με τη συμμετοχή του ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου, του ΚΠΕ Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου, των οργανώσεων Δράση για την Άγρια Ζωή και Φίλοι Του Περιβάλλοντος – Πιερία 2008, καθώς και μεμονωμένων εκπαιδευτών.

Προηγούμενο άρθροΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΤΕΡΑ
Επόμενο άρθροREWORKS FESTIVAL ΣΤΟ SONAR
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.