14 φορείς της πόλης δίνουν τρόφιμα και αγάπη

0
59

Μια (ακόμη) πρωτοβουλία της ΧΑΝΘ

Αυτές τις Γιορτές του Πάσχα 14 κοινωνικοί φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν τρόφιμα στη Χ.Α.Ν.Θ. για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Σε συνέχεια της επιτυχούς δράσης Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ. που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο Δεκέμβριο με την συνδιοργάνωση 14 συνολικά κοινωνικών φορέων τη πόλης, για τους συμπολίτες μας που στερούνται τα βασικά είδη επιβίωσης και λόγω της ιδιαίτερης συνθήκης που συνεχίζει να επιφέρει στην οικονομία η πανδημία, προχωράμε στη υλοποίηση τρίτης δράσης από 5 – 14 Απριλίου 2021.
Για την συγκέντρωση, συσκευασία και διανομή τροφίμων θα ακολουθηθεί η αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων που ορίζονται από τις διαδικασίες του ΕΟΔΥ.
Στην δράση του Δεκεμβρίου 2020 συγκεντρώθηκαν συνολικά τρόφιμα και ποσό χρημάτων συνολικής αξίας 14.083 € τα οποία διανεμήθηκαν ως τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Θεσσαλονίκης για τις ανάγκες του συσσιτίου και του οικοτροφείου που διατηρεί, στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, στον Ερυθρό Σταυρό, στην Πνοή Ελπίδας, στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Άγιος Στυλιανός, στην Αγροτική Παιδική Φωλιά Β.Ε., στην Ιερά Μονή Παναγίας Τριλόφου και σε πλέον 200 ευάλωτες οικογένειες που στηρίζουν το Φιλανθρωπικό Σωματείο Άρτος – Δράση, ο Σύνδεσμος Εθελοντών Πολιτών Αρωγή Θεσσαλονίκης, η ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Θεσσαλονίκης, ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Πανοράματος, ο Σύλλογος Θερμαίδες, ο Σύλλογος Πηγή Ζωής και στις ευάλωτες μονογονεικές οικογένειες και οικογένειες προσφύγων που στηρίζει η Χ.Α.Ν.Θ.
Την κοινωνική δράση στήριξαν με προσφορές τους συμπολίτες μας αλλά και εταιρίες και Super Markets της πόλης και μέλη των φορέων συνδιοργανωτών, ενώ περισσότεροι από 25 εθελοντές ενεργοποιήθηκαν σε όλες τις φάσεις διεξαγωγής της.
Σας καλούμε να στηρίξετε την νέα μας δράση Συγκέντρωση Τροφίμων στη Χ.Α.Ν.Θ. είτε με δωρεές τροφίμων είτε με χρηματική δωρεά στον Ειδικό Λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για τον σκοπό της δράσης με το διακριτικό λεκτικό “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ Χ.Α.Ν.Θ.”.
(Ο λογαριασμός Τραπέζης είναι ήδη ενεργός για τις δωρεές σας από σήμερα προκειμένου να οργανωθεί εγκαίρως η αγορά, συσκευασία και διανομή τροφίμων)
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Λογαριασμός(IBAN): GR6401102170000021700224203
Κύριος δικαιούχος: ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΝΕΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Κωδικός Τράπεζας (BIC): ETHNGRAA
*Προτεινόμενο Περιεχόμενο Σακούλας Τροφίμων:
1 λάδι, 1 συσκ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 συσκ. ζάχαρη, 2 γάλα εβαπορέ, 1 συσκ. φακές, 1 συσκ. κοκκινη σάλτσα, 2 συσκ μακαρόνια, 1 συσκ ρύζι, 1 συσκ κριθαράκι, 1 συσκ. μπισκότα
Η παράδοση τροφίμων από ιδιώτες θα γίνεται από 5 – 14 Απριλίου , τις καθημερινές ΔΕ-ΣΑ 10πμ – 2 μμ στις εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ.
Παρακαλούμε για την καλύτερη διοργάνωση της δράσης δηλώστε την πρόθεση συμμετοχή σας και τον τρόπο συμμετοχής στην παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα : https://forms.gle/LcijQ9cbbboGXPy58
Πληροφορίες για τη κοινωνική δράση στην ιστοσελίδα Χ.Α.Ν.Θ, www.ymca.gr και στο [email protected] και [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.