ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ (Μέρος 2ο)

0
1056

dimokratia

(συνέχεια από προηγούμενο)

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΡΟΥΜΦ Γράφει ο Βαγγέλης Γεωργάκης / λογοτέχνης – συγγραφέας

Ο νέος φόρος που ακούγεται ότι θα επιβληθεί, σε μας, τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ή ανεπίσημα ΑΠΟΒΛΗΤΑ, έχει ένα ωραίο όνομα, όπως όλοι οι φόροι άλλωστε. Λέγεται ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΚΕΨΕΩΣ. Την ίδια ώρα, στην εντυπωσιακή ζούγκλα, άγρια θηρία με κοφτερά δόντια και ρίγες κόβουν βόλτες ψάχνοντας τροφή. Είναι ορισμένα από τα  βίντεο που βλέπουμε διάσπαρτα σε γιγαντοοθόνες σε κεντρικά σημεία των μεγαλουπόλεων-φυλακών, όπου υποχρεωτικά ζούμε. Χωριά έχουν πάψει να υπάρχουν πλέον. Αλλά και κωμοπόλεις, απλές πόλεις, οικισμοί. Η ύπαιθρος έχει ερημώσει. Τεράστια ρομπότ-γερανοί σκάβουν, χιλιόμετρα μες στη γη, μέρα-νύχτα, για χρυσάφι, πετρέλαιο, αλλά και ένα νέο μέταλλο, που λέγεται επιτόμιο. Παρατείνει το μέσο όρο ζωής, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, κατά εβδομήντα πέντε χρόνια, πράγμα που χρειάζεται επειγόντως ο εκατοντάχρονος ΗΓΕΤΗΣ –που είναι απλά ένα διακοσμητικό-, και οι, υπέργηροι επίσης, αυλικοί του· αυτοί είναι πολλά διακοσμητικά, όπως τα θαυμαστικά σε ανούσιες προτάσεις.

Το περίγραμμα τέτοιων οθονών είναι επίσης οθόνη, όπου επαναλαμβάνεται μονότονα και κουραστικά -σέρνεται σαν φίδι-, το γνωστό σύνθημα: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ. Δημοκρατία δεν υπήρξε ποτέ, ένα ειδικό μίκρο-τσιπ ωστόσο πρόκειται να εγκατασταθεί στον θαυμαστό εγκέφαλο μας που θα διαβάζει κάθε σκέψη. Τέτοιες ώρες αναπολείς την ανύπαρκτη δημοκρατία σοσιαλιστικών καθεστώτων. Οι ναζί ήταν παναγίες μπροστά σε αυτά τα καθάρματα, ή μάλλον, τώρα που το σκέφτομαι, μόνο η αρχή.

«Αααααααχχχχχχ…»

Σκέψεις σκληρές, ύπουλες, δύσκολες ή επικίνδυνες για το καθεστώς θα φορολογούνται αυτόματα με ΕΞΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ από το σώμα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μια απλή λιποθυμία, βαθύ ύπνο με δυσάρεστα όνειρα, κώμα ή και ΘΑΝΑΤΟ· που, σημειωτέον, φορολογείται και αυτός.

(συνεχίζεται)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.