ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ

0
603

dimotiki pinakothiki thessalonikis

Τη διοργάνωση εκθέσεων της Δημοτικής Πινακοθήκης ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο, σήμερα, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, στη διάρκεια της 30ης  τακτικής του συνεδρίασης.

Η απόφαση αφορά εκθέσεις Ελλήνων και ξένων δημιουργών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στους εκθεσιακούς της χώρους του Αλατζά Ιμαρέτ και του Γενί Τζαμί, άνευ δαπάνης, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Συγκεκριμένα, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη διοργάνωση των παρακάτω εκδηλώσεων:

  • Ομαδική έκθεση των εικαστικών, Θάλειας Γκατζούλη, Κωνσταντίνας Δούνια, Μαρίας Ανδρικοπούλου και Ιουλίας Χαραλάμπους, με τίτλο «Gulf΄s Settlers», από 19 Ιανουαρίου έως 28 Φεβρουαρίου 2016
  • Έκθεση φωτογραφίας του Tούρκου, Mustafa Dedeoglu, από 8 Μαρτίου έως 17 Απριλίου 2016
  • Έκθεση φωτογραφίας του Τσέχου, Karel Cudlin, με τίτλο «Φωτογραφίες από την Τσέχικη Δημοκρατία», από 12 Ιανουαρίου έως 10 Φεβρουαρίου 2016
  • Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Νέες Κωδωνοφορίες», από 16 Φεβρουαρίου έως 14 Μαρτίου 2016
  • Έκθεση της εικαστικού, Ειρήνης Μωυσίδου, με τίτλο «Τομές», από 22 Μαρτίου έως 3 Μαΐου 2016
  • Έκθεση της εικαστικού, Βάγιας Πολίτη, με τίτλο «Γυναικείες γεωγραφίες», από 10 Μαΐου έως 11 Ιουνίου 2016
Προηγούμενο άρθροΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
Επόμενο άρθροΚΘΒΕ: ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ;
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.