ΔΥΟ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ

0
584

Πρόσκληση1Η ανάδειξη της φυσιογνωμίας της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης, η οργάνωση συμμετοχικών δράσεων και δράσεων πολιτισμού, η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα χρήσης και σεβασμού του δημόσιου χώρου, η δημιουργία μιας πλατφόρμας καλλιέργειας, υλοποίησης και διάδοσης ιδεών σχετικά με την «κατοίκηση» του δημόσιου χώρου, η αξιολόγηση, διατήρηση, διαχείριση, αναβάθμιση και προστασία του περιβάλλοντος της Νέα Παραλίας, είναι μερικοί από τους σημαντικότερους στόχους του συλλόγου «Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας» που ενστερνίζεται η Πολιτιστική Εταιρία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος.

Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών η Πολιτιστική Εταιρία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το σύλλογο οι Φίλοι της Νέας Παραλίας σας προσκαλεί την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Φώτων, στον Κήπο των Γλυπτών στις 12:30 να γιορτάσουμε όλοι μαζί την εγκατάσταση των δύο νέων γλυπτών. Το γλυπτό INVITATION του Mark Hadjipateras και το γλυπτό ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ του Μιχάλη Κατζουράκη είναι πλέον στη Νέα Παραλία. Η μεταφορά και εγκατάσταση των γλυπτών έγινε με δωρεά της Πολιτιστικής Εταιρίας.

Facebook event 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.