Education awards Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ

0
436

1Η AIRFASTTICKETS έκλεισε «ραντεβού» με το νικητή Παναγιώτη Στακτόπουλο για το επαγγελματικό του μέλλον!

Η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του Τουρισμού, AIRFASTTICKETS, επιβράβευσε την προσπάθεια και τις επιδόσεις του νικητή της κατηγορίας TOURISM, Παναγιώτη Στακτόπουλου, σπουδαστή στον Τομέα Τουρισμού στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, κλείνοντας μαζί του «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας, στη λαμπερή τελετή απονομής των EDUCATION AWARDS στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» στο Γκάζι, παρουσία ακαδημαϊκών, εκπροσώπων των media και διακεκριμένων επαγγελματιών της αγοράς.

«Καταρχήν συγχαρητήρια σε όσους βραβεύονται. Αυτό που θα μας διαφοροποιήσει όλους στη σημερινή ανταγωνιστικότητα είναι η ψυχή μας και το μυαλό μας», δήλωσε ο κ. Πάνος Ευαγγελάτος, Country Manager Greece της AIRFASTTICKETS, ο οποίος έκλεισε -on stage- «ραντεβού» για συνέντευξη εργασίας με το νικητή της κατηγορίας TOURISM στα EDUCATION AWARDS του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Παναγιώτη Στακτόπουλο.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον όμιλο Ξυνή, επίσης να συγχαρώ όλους αυτούς που σήμερα θα βραβευτούν και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια για το σύνθημα “Δημιουργούμε νέα πρότυπα”, που έχετε βάλει σε αυτήν την πολύ ωραία εκδήλωση, διότι η νέα γενιά έχει ανάγκη από  πρότυπα», υπογράμμισε ο κ. Φώτης Καρύδας, ιδιοκτήτης της εταιρείας touristorama.com, απονέμοντας το βραβείο στο νικητή.

Με το νεοσύστατο θεσμό των EDUCATION AWARDS, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ δίνει την ευκαιρία στους νέους της χώρας μας να παραμείνουν στην Ελλάδα και να μην αναγκαστούν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, παρέχοντάς τους υποτροφία σπουδών σε οποιοδήποτε τομέα του ομίλου ΞΥΝΗ επιθυμούν, και μια συνέντευξη εργασίας με κορυφαίες εταιρείες.

Για περισσότερες πληροφορίες: Βαλαωρίτου 9, 2310552406, [email protected]

www.iekxini.edu.gr /www.medcollege.edu.gr /www.xinis.edu.gr

Λεζάντες:

1: Ο Παναγιώτης Στακτόπουλος, σπουδαστής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης που απέσπασε το Βραβείο Τουρισμού

2: (από αριστερά) Οι κύριοι Φώτης Καρύδας, Ιδιοκτήτης Εταιρείας touristorama.com, Πάνος Ευαγγελάτος, Country Manager Greece Airfasttickets, Παναγιώτης Στακτόπουλος, ο σπουδαστής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης που απέσπασε το Βραβείο Τουρισμού, Σοφοκλής Ξυνής, Πρόεδρος Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, Πολύμνια Παναγιωτοπούλου, Καθηγήτρια του τομέα Τουρισμού στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, την ώρα της βράβευσης

Προηγούμενο άρθροΟρκίζομαι να είπω την αλήθεια και μόνο την αλήθεια χωρίς φόβο…αλλά ΠΑΝΤΑ με πάθος!
Επόμενο άρθροΟ Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Love Casual Living
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.