Ela Gold 23Κ Διαγωνισμός – Κερδίστε το Απόλυτο Γούρι για μια Νέα Χρυσή Χρονιά!

1
514

ela-gold

ΒΗΜΑ 1: Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook (http://www.facebook.com/thinkfree.gr), αν δεν έχετε ήδη κάνει.

ΒΗΜΑ 2: Κάντε εγγραφή στο NEWSLETTER που θα βρείτε στο κάτω αριστερό μέρος του site. 

ΒΗΜΑ 3: Στείλτε EMAIL στο [email protected] με τις δικές σας ευχές προς εμάς ([με όνομα & τηλέφωνο] για να μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε!) και διεκδικήστε ένα μπουκάλι Ela Gold σε ειδική πολυτελή συσκευασία, τον πρώτο ελληνικό φυσικό αφρώδη οίνο με νιφάδες βρώσιμου χρυσού 23 καρατίων!

Μείνετε συντονισμένες/οι και το Σάββατο 3 Ιανουαρίου θα μάθετε αν εσείς θα απολαύσετε το Ela Gold. Οι τυχερές/οί θα λάβετε μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας το Σάββατο 3/1/2015. 

Μάθετε περισσότερα για τον πρώτο ελληνικό φυσικό αφρώδη οίνο με νιφάδες βρώσιμου χρυσού 23 καρατίων:

Το Ela Gold είναι ένα καινοτόμο αλκοολούχο ποτό. Πρόκειται για τον πρώτο ελληνικό φυσικό αφρώδη οίνο με νιφάδες βρώσιμου χρυσού 23 καρατίων.

Παράγεται στη Ρόδο, το περίφημο νησί των ιπποτών, έναν τόπο με μεγάλη οινοποιητική παράδοση από την αρχαία Ελλάδα. Διόλου τυχαία μάλιστα, αφού είναι ένα μέρος που απολαμβάνει μεγάλες περιόδους ηλιοφάνειας και μικρές περιόδους βροχοπτώσεων, παράγοντες ιδιαίτερα ευνοϊκοί για την παραγωγή εξαιρετικά ποιοτικών κρασιών.

Méthode Champenoise
Η παραγωγή του Ela Gold ακολουθεί τη παραδοσιακή γαλλική μέθοδο (Méthode Champenoise) που χαρακτηρίζεται από τη μακρά ωρίμανση και τη διαδικασία δεύτερης ζύμωσης στη φιάλη. Όλα αυτά δίνουν στο Ela Gold μια εξαιρετική φινέτσα και μια λεπτή και ιδιαίτερη γεύση.

Ποικιλιακή Σύνθεση
Το Ela Gold παράγεται από σταφύλια των ποικιλιών Αθήρι και Chardonnay, εσοδείας 2003. Η ποικιλία Αθήρι είναι ποικιλία πρώιμης ωρίμανσης και θεωρείται μία από τις καλύτερες λευκές ελληνικές ποικιλίες οινοποιίας.

Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στα νησιά του Αιγαίου για την παραγωγή εξαιρετικών λευκών ξηρών οίνων. Από τη στιγμή που οι αμπελουργοί ανά την Ελλάδα «ανακάλυψαν» τις ιδιότητες της αποτελεί βασικό στοιχείο της οινοποιητικής παράδοσης των νησιών των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Η ποικιλία Chardonnay είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες λευκών σταφυλιών στον κόσμο λόγω της ιδιαίτερης γεύσης του και της ιδιότητας του να προσαρμόζεται σε διαφορετικές συνθήκες. Αποτελεί επίσης βασικό συστατικό πολλών αφρωδών κρασιών, προσδίδοντας λεπτότητα στη γεύση τους και ισορροπία στην οξύτητα.

Αμπελώνες: Τα σταφύλια της ποικιλίας Αθήρι συλλέγονται από τους υψηλότερους και καλύτερους αμπελώνες της Ρόδου, ενώ τα σταφύλια της ποικιλίας Chardonnay προέρχονται από αμπελώνες στα νότια του νησιού. Όλοι οι αμπελώνες έχουν χαμηλή απόδοση ανά εκτάριο.

  

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.