Ελληνικοί φορτιστές για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

0
732
΄Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Οι ελληνικοί φορτιστές της EUNICE ENERGY GROUP (EEG) αναπτύσσουν το εθνικό και εντάσσουν την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό δίκτυο ηλεκτροκίνησης

Ο Όμιλος EUNICE ENERGY GROUP (EEG) παρουσίασε τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, που ο ίδιος κατασκευάζει στην Ελλάδα, σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος και συνδυάστηκαν με τηνανακοίνωση μέτρων της ελληνικής πολιτείας για την ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας.
Οι φορτιστές που κατασκευάζονται στην Ελλάδα από την EEG για την Αμερικανική εταιρεία Blink, η οποία σε συνεργασία με την EEG αναπτύσσει το δίκτυο φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, ώστε να καλύπτει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια από τη Λακωνία έως τον Έβρο και να συνδέεται με την Ευρώπη, συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν:
-Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το «Στρατηγικό Σχέδιο για την Ανάπτυξη της Ηλεκτροκίνησης». Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη φόρτιση ηλεκτρικού οχήματος και να ανακαλύψουν την καινοτόμα τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά του ελληνικού φορτιστή, του οποίου ο σχεδιασμός και η παραγωγή τουεξωτερικού «ντιζάιν», του μηχανολογικού εξοπλισμού και της ψηφιακήςτεχνολογίας για τη λειτουργία και τον προγραμματισμό του γίνεται εξολοκλήρου από την EEG, με ίδια κεφάλαια, στις δικές της εγκαταστάσεις στην Μάνδρα Αττικής.
-Στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», όπου διοργανώθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής και το Φορέα του Πάρκου εκδηλώσεις για την ημέρα Περιβάλλοντος, στο πλαίσιο των οποίων παρουσιάστηκε ο ελληνικός φορτιστής της EEG, που εγκαθίσταται από τη Blink μόνιμα στο χώρο και τίθεται σε πλήρη λειτουργία, ώστε το μεγαλύτερο πάρκο αναψυχής της Αθήνας να αποκτήσει υποδομή ηλεκτροκίνησης και να μπορούν οι επισκέπτες του να φορτίζουν τα ηλεκτρικά οχήματα τους.
Η EEG, ως κατασκευαστής φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων έχει πιστοποιηθεί με τα αντίστοιχα ανώτατα ευρωπαϊκά πιστοποιητικά υψηλής τεχνογνωσίας και ποιότητας εξοπλισμού και είναι η πρώτη και μοναδική ελληνική εταιρία μέλος του πανευρωπαϊκού δικτύου ηλεκτροκίνησης Hubject. Της πανευρωπαϊκής κοινοπραξίας των κορυφαίων εταιριών ενέργειας, ηλεκτροκίνησης και των αυτοκινητοβιομηχανιών της Ευρώπης, η οποία παρέχει υπηρεσίες διασυνοριακής πρόσβασης (e-roaming), μεταξύ των κορυφαίων δικτύων ηλεκτροκίνησης σε Έλληνες οδηγούς στην Ευρώπη και σε οδηγούς από άλλες ευρωπαϊκές χώρες στην Ελλάδα.
Οι φορτιστές του Ομίλου EEG μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιονδήποτε ιδιωτικό η δημόσιο φορέα ενδιαφέρεται να τοποθετήσει φορτιστές και παράλληλα μπορούν να συνδεθούν από οποιαδήποτε τοποθεσία με τις διεθνείς υποδομές του Hubject.
Οι φορτιστές της EEG συνδέονται επίσης στην πλατφόρμα της Blink (Blink International Platform), δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε οδηγό να γνωρίζει μέσω του κινητού του τηλεφώνου, που και πότε μπορεί να φορτίσει το ηλεκτρικό του όχημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.