Ένα ευχαριστώ για το νοσηλευτικό προσωπικό, γεμάτο γεύση!

0
539


Ένα… γευστικό “ευχαριστώ” προς το προσωπικό του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου που έχει αναλάβει τη φροντίδα ασθενών με Covid-19, εξέφρασε η επιχείρηση “Φάνης- παραδοσιακές πίτες”, προσφέροντας πρωινά γεύματα συμπαράστασης.
Τις δεκάδες παραδοσιακές πίτες και τους χυμούς παρέδωσε χθες στη Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Μαρία Παπαθεοδώρου, ο ιδιοκτήτης της επιχείρισης Θεοφάνης Καβάζης, με τη συνδρομή του δήμου Αμπελοκήπων -Μενεμένης, που διέθεσε το όχημα μεταφοράς.
Τα γεύματα μοιράστηκαν στο προσωπικό των κλινικών Covid-19 και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, που δίνει τεράστιο αγώνα καθημερινά, λόγω της πανδημίας.
“Στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης αυτής της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, δίνετε με αυταπάρνηση τη μάχη απέναντι στην πανδημία, βοηθώντας να κερδηθεί το στοίχημα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου σας, μια απλή και βαθιά συμβολική προσφορά από εμάς, είναι το ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης. Σας ευχαριστούμε για το έργο, τη σκληρή και ανεκτίμητη δουλειά σας”, είναι το μήνυμα που έστειλε ο κ. Καβάζης.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για την πρωτοβουλία του, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες δίνουν κουράγιο στο προσωπικό και τη Διοίκηση, καθώς δείχνουν ότι δεν είναι μόνοι στον αγώνα απέναντι στην πανδημία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.