Ενδιαφέρουσα μουσική εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο και προεκλογικό άρωμα

0
4259

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο συνδυασμός του έχουν επιλέξει μια σειρά από ενδιαφέρουσες δράσεις προκειμένου να επικοινωνήσουν το προεκλογικό τους μήνυμα. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα στο Ράδιο Σίτυ στις 18.30 διοργανώνουν μια εκδήλωση με καλό σκοπό, εθελοντικό χαρακτήρα και φυσικά μουσική!

Διαβάστε την ανακοίνωση:

H παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, πιστεύει στις εθελοντικές δράσεις που έχουν ως σκοπό την αλληλεγγύη για το συνάνθρωπο. Παράλληλα, το όραμα και το σχέδιο για τον Πολιτισμό είναι αναπόσπαστο τμήμα της προγραμματικής πρότασης. Στόχος οι πολιτιστικές δράσεις να αφήνουν σημαντικό αποτύπωμα στην κοινωνική και οικονομική ζωής της πόλης. Ο Πολιτισμός ως πρόταση ζωής, ως μοχλός ανάπτυξης στην καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης.

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ (Λεωφ. Βασ. Όλγας 11 – Παρασκευοπούλου 9), ώρα προσέλευσης 18:30.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

 

 

  • Χορωδιακό σύνολο «Φίλιππος» Παλαιοκάστρου, μέλη της χορωδίας των μηχανικών και του συνδέσμου επιστημόνων γυναικών Θεσσαλονίκης
  • «Τangoroom – Θεσσαλονίκη» :

 

Χορός: Αλέκος Παπαδόπουλος & Βάλια Δρόσου- Τραγούδι:  Άλκηστις Τόγια

 

  • Σύνολο Εγχόρδων «Ροτόντα»:

 

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Irina Dragneva, Μέλη: Γκεβοριάν Αντώνης, Κιουρτζιάδης Δημήτρης, Κλεισιάρη Βασιλική, Ναχμίας Ηλίας, Ποζίδης Δημήτρης

 

  • Μουσικό σύνολο ωδείου Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης
  • ROLL THE DISE – «Αcoustic band from Thessaloniki»

 

Γιώτα Παπαδοπούλου, Πάρις Καραγιαννόπουλος, Βίκτωρ Μωυσής

Στην είσοδο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για τα συσσίτια της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών Θεσσαλονίκης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.