Εργαζόμενοι κατά διευθύντριας στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού

0
5904

Την παρέμβαση της υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά ζητούν 28 εργαζόμενοι στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού και άλλοι 6 που σήμερα υπηρετούν σε άλλες θέσεις του ΥΠΠΟΑ στη Θεσσαλονίκη, καταγγέλλοντας τη διευθύντρια Αγαθονίκη Τσιλιπάκου για μια σειρά πραγμάτων.

Με την επιστολή, την οποία απέστειλαν στις 21 Ιανουαρίου 2019 και υπογράφουν επώνυμα, κάνουν λόγο για ένα μουσείο αφερέγγυο προς τους τρίτους και αποψιλωμένο από υπαλλήλους, αποδίδοντας τα προβλήματα στη διευθύντρια, την οποία κατηγορούν για μια σειρά συμπεριφορών που δημιουργούν, όπως λένε, μείζον πρόβλημα στο Μουσείο και στο ανθρώπινο δυναμικό του. Κάνοντας σκληρές αναφορές στο πρόσωπο της διευθύντριας και… σκληρές περιγραφές για κακή λειτουργία του Μουσείου, αναφέρουν ότι έχουν προηγηθεί και άλλες αναφορές προς το ΥΠΠΟΑ.

«Κάθε διάθεση διαπραγμάτευσης έχει από πλευράς μας εξανεμιστεί, καθώς πλέον έχουμε να διαχειριστούμε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση» καταλήγει η επιστολή, καλώντας την Υπουργό Πολιτισμού να προχωρήσει στις δικές της ενέργειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.