«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ Δ.Σ. ΦΚΘ ΣΤΟΝ ΑΠΕΛΘΟΝΤΑ Δ. ΕΪΠΙΔΗ

0
590

eipidis

Μπορεί οι πληροφορίες να φτάνουν από παντού ότι οι σχέσεις του Δ. Εϊπίδη με τον διοικητικό συμβούλιο που ορίστηκε τον Μάρτιο του 2015, με πρόεδρο τον διευθυντή φωτογραφίας Γιώργο Αρβανίτη, να μην ήταν οι καλύτερες, ωστόσο φαίνεται ότι η πρωτοβουλία του μέχρι προχθές καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου να αποχωρήσει οικειοθελώς διευκόλυνε τις εξελίξεις. Έτσι, ως φυσικό επακόλουθο, είχαμε τις ευχαριστίες του υπουργού Αρ. Μπαλτά προς τον κ. Εϊπίδη, και στη συνέχεια του διοικητικού συμβουλίου…

Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες του προς τον Δημήτρη Εϊπίδη, για την πολύχρονη όσο και πολύτιμη προσφορά του στο θεσμό, καθώς, με την αδιαμφισβήτητη εμπειρία και τη βαθιά γνώση και αφοσίωσή του στην τέχνη του κινηματογράφου, βοήθησε ουσιαστικά στην ανανέωση του Φεστιβάλ, στην εξέλιξή του και στην ανάδειξή του σε πολιτιστικό φορέα διεθνούς κύρους. Το σημαντικό καλλιτεχνικό έργο που αφήνει πίσω του, ορίζει και το βάρος της ευθύνης αυτών που θα τον διαδεχθούν».

 

Προηγούμενο άρθροΑΛΛΑΓΕΣ ΜΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ
Επόμενο άρθροΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: CINEMA 14/1-20/1
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.