Η αληθινή ζωή μέσα από την τεχνητή νοημοσύνη

0
219

Η αληθινή ζωή μέσα από την τεχνητή νοημοσύνη…

«Onex Life Box, your Digital Life Partner»www.onexlifebox.com
Η έξυπνη και απλή πλατφόρμα που εξελίσσεται μαζί μας, διευκολύνει την καθημερινότητά μας και αναβαθμίζει τη ζωή μας.
Η πρώτη παρουσίαση του ΟΝΕΧ LifeBoxέγινε στην πρώτη έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας «Beyond 4.0», που έλαβε χώρα 14-16 Οκτωβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Ο Όμιλος ΟΝΕΧ και ο τεχνολογικός του βραχίονας ΟΝΕΧ ΙοΤ, σχεδιάζει, με επίκεντρο τον άνθρωπο, λύσεις και καινοτομίες με σκοπό η τεχνολογία να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι το αντίστροφο.
Ταξίδια, οικογένεια, fitness και διατροφή, άδειες/ πιστοποιητικά/επαφή με δημόσιες υπηρεσίες, διασκέδαση εκτός ή εντός σπιτιού (ταινίες, μουσική, βιντεοπαιχνίδια), χόμπι, μετακίνηση, εργασία, ενημέρωση, εκπαίδευση, αγορές προϊόντων και υπηρεσιών… όλα όσα απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο και για τα οποία αναζητά λύσεις με ταχύτητα και ευκολία, καθώς ο χρόνος του είναι πολύτιμος. Ταυτόχρονα η τεχνολογία αγγίζει όλες τις πτυχές της ζωής του. Το LifeBox που πρωτοπαρουσιάσαμε στην έκθεση Beyond, είναι μια πλατφόρμα που προσφέρει στο σύγχρονο άνθρωπο υπηρεσίες διαχείρισης όλων των εκφάνσεων στη ζωή του και η οποία εξελίσσεται με βάση την τεχνητή νοημοσύνη προσαρμοσμένη στις εξατομικευμένες ανάγκες του.
Αποτέλεσμα; καλύτερη ζωή, καλύτερο περιβάλλον, ποιοτικότερος χρόνος.
Το εντυπωσιακό περίπτερο της ΟΝΕΧ προσέλκυσε πλήθος εκλεκτών επισκεπτών, κυβερνητικά στελέχη και αξιωματικούς της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπάρχοντες συνεργάτες αλλά και μελλοντικούς, φοιτητές και ενδιαφερόμενους για τα καινοτόμα προϊόντα και λύσεις που παρουσιάζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.