Η φωνή της μεγάλης παρέλασης της Θεσσαλονίκης

0
1700

Όταν ακούω ποδοσφαιρικές μεταδόσεις θυμάμαι πάντα Γιάννη Διακογιάννη ή Γιάννη Αργυρίου (ΕΤ2) που συνήθιζαν να κάνουν ‘μη αθλητικές” αναφορές, από λογοτεχνία μέχρι το background της ζωής των αθλητών! Προσέδιδαν έτσι ένα άλλο ενδιαφέρον στον ποδοσφαιρικό αγώνα.
Το θυμάμαι αυτό κάθε φορά που ακούω τον αγαπημένο συνάδελφο Νικόλαος Λαδιανός να μεταδίδει την παρέλαση της Θεσσαλονίκης, τόσο την 25η Μαρτίου αλλά κυρίως την 28η Οκτωβρίου που γίνεται η μεγάλη παρέλαση της χώρας.
Πατριωτικό συναίσθημα, χωρίς ακρότητες, λίγο ποίηση (αγαπούμε και οι δυο τον Ελύτη!), λίγο ιστορία, πολλή ευαισθησία, ξέρει να δίνει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή που δεν παρακολουθεί απλώς αλλά μαθαίνει. Δεν είναι τυχαίο αυτό.

Αυτή τη Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019, στις 11:00 ο Νίκος θα μεταδώσει για 8η συνεχή χρονιά τη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης, με το δικό του μοναδικό τρόπο! Από την ΕΡΤ3 με ταυτόχρονη αναμετάδοση από την Δημοτική Τηλεόραση TV100 Thessaloniki

Νικόλα καλή επιτυχία! Είσαι άξιος συνάδελφος, επαγγελματίας πάνω από όλα, με ήθος και στέρεες απόψεις για όσα συμβαίνουν γύρω μας!

Προηγούμενο άρθροΗ freethinker Κατερίνα Νικολάου κάνει ραδιοφωνική εκπομπή για παιδιά!
Επόμενο άρθροΗ θεατρική ατζέντα της εβδομάδας
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.