Ηλεκτρονική δημοπρασία έργων τέχνης

0
524

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου

Ο οίκος δημοπρασιών Myro Antiques House προσκαλεί το κοινό να συμμετέχει στην 6η διαδικτυακή δημοπρασία του!
Πρόκειται για μία διαδικτυακή διαδικασία – εξάσκηση, η οποία θα ανοίξει για να δεχθεί τα χτυπήματα σας τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022, στις 6:00 το απόγευμα, και θα εκκινήσει την ολοκλήρωση της στις 14 Μαρτίου 2022, σε ίδια ημέρα και ώρα. Στη συγκεκριμένη δημοπρασία τα αντικείμενα να εκκινούν μόλις από 10 €.

Οι περιγραφές των αντικειμένων της δημοπρασίας είναι αρκετά εκτενείς, ωστόσο ο οίκος δημοπρασιών μας σας δίνει την ευκαιρία για προσωπική έρευνα προς την ανακάλυψη και την ανάδειξη όσων έχουν αξία. Επισημαίνεται ότι όλα τα αντικείμενα που είναι καταχωρημένα σε αυτή την δημοπρασία είναι, επί του παρόντος, διαθέσιμα μόνο για διαδικτυακή επισκόπηση. Επιπρόσθετα συνιστάται να «χτυπάτε» για τα αντικείμενα που σας ενδιαφέρουν εγκαίρως, καθώς ένα χτύπημα των τελευταίων λεπτών θα συντελέσει στην παράταση του χρόνου δημοπράτησης του εν λόγω αντικειμένου.

Η διαδικασία της δημοπρασίας είναι απλή και αρκούν μόνο μερικά «κλικ» για να συμμετάσχετε. Παρακαλούμε, επιλέξτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί (https://myroauctions.gr/auction/6th-online-auction/) και ακολουθήστε τις αναλυτικές οδηγίες συμμετοχής που σας παρέχουμε. Συνιστάται να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα της δημοπρασίας, καθώς θα αναρτώνται νέα αντικείμενα καθ’ όλη τη διάρκεια της παρούσης εβδομάδος.

Πληροφορίες
www.myroauctions.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.