Ημερίδα για τη διαχείριση και ποιότητα νερού

0
129
A glass of water macro shot


Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Θέρμης, στο πλαίσιο διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου WATER RESCUE στο οποίο η ΔΕΥΑ Θέρμης συμμετέχει σαν δικαιούχος, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην Ημερίδα Διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου με τίτλο «Αξιοποίηση εξελιγμένων εργαλείων και τεχνολογιών για την βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας των ΔΕΥΑ».

Την ημερίδα διοργανώνει η ΔΕΥΑ Θέρμης την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρα έναρξης 11.00. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στον ιστότοπο https://us06web.zoom.us/j/81394336677
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Θέρμης συμμετέχει από τον Νοέμβριο του έτους 2017 στην υλοποίηση του έργου με ακρωνύμιο «WATER RESCUE» και πλήρη τίτλο «WATER RESOURCES EFFICIENCY AND CONSERVATIVE USE IN DRINKING WATER SUPPLY SYSTEMS» (Αποδοτικότητα Υδατικών Πόρων και Συντηρητική Ζήτηση σε συστήματα παροχής πόσιμου νερού), το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Συνεργασίας Interreg V-A “ΕΛΛΑΔΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2014-2020” και τη συμμετοχή έξι (6) εταίρων:
– ΔΕΥΑ Κομοτηνής, επικεφαλής εταίρος
– Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας – Ε.Λ.Κ.Ε. – Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών
– Δήμος Kardzhali
– Δήμος Gotse Delchev
– ΔΕΥΑ Θερμαϊκού
Σκοπός του έργου είναι η βιώσιμη διαχείριση των διασυνοριακών υδατικών πόρων και η επίτευξη συντηρητικής χρήσης νερού, μέσω της βελτίωσης της ποιότητας του νερού σε όλο τον κύκλο παροχής νερού, την αύξηση της αποδοτικής χρήση νερού και τη μείωση της τρωτότητας των συστημάτων διαχείρισης υδατικών πόρων στην κλιματική αλλαγή.
Σκοπός της ειδικής αυτής συνάντησης αποτελεί η μακροπρόθεσμη διάχυση των αποτελεσμάτων του έργου WATER RESCUE σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο, προς την κατεύθυνση της αποδοτικής ποσοτικής και ποιοτικής διαχείρισης του νερού στον αστικό κύκλο του. Επίσημη γλώσσα στην Ημερίδα Διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου WATER RESCUE θα είναι η Ελληνική.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.