ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ INTERLIFE

0
1358

INTERLIFE
Αύξηση κατά 2,36% στην παραγωγή Δεδουλευμένων Ασφαλίστρων κατέγραψε η INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ το α’ εξάμηνο του 2016 έναντι του αντίστοιχου εξαμήνου του 2015. Τα Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα αυξήθηκαν κατά 1,47% συμπεριλαμβανομένης της απορρόφησης της αύξησης του φόρου ασφαλίστρων από την εταιρία.
Η Εταιρία κατέγραψε για μία ακόμα περίοδο Κέρδη προ Φόρων ύψους 3,28 έναντι 1,27 εκατ. € το αντίστοιχο εξάμηνο του 2015, όπως ανελλιπώς κάνει τα τελευταία 8 χρόνια.
Η INTERLIFE, σε αντίθεση με το γενικότερο οικονομικό κλίμα της περιόδου που διανύουμε, κατέγραψε επίσης εντυπωσιακή αύξηση του Ανθρώπινου Δυναμικού της κατά 4,38% από 1/1/2016.
Άνοδος σημειώθηκε επίσης και στα υπόλοιπα μεγέθη της Εταιρίας με το σύνολο του Ενεργητικού να αυξάνεται κατά 5,92%, το σύνολο των Επενδύσεων & Διαθεσίμων κατά 6,45% (139,65 εκατ. €), ενώ τα Ίδια Κεφάλαια αυξήθηκαν κατά 3,3% (49,43 εκατ. €) μετά την αφαίρεση της διανομής Μερίσματος στους μετόχους ποσού 0,03€ ανά μετοχή σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
Οι Καθαρές Αποζημιώσεις (συμπεριλαμβανομένης της μεταβολής Ασφαλιστικών Προβλέψεων) μειώθηκαν κατά 16,98%, ενώ, παρά την αύξηση του προσωπικού, τα Λειτουργικά και λοιπά Έξοδα μειώθηκαν κατά 3,67%, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά τόσο τη συνέπεια της εταιρίας απέναντι στους πελάτες της όσο και τη συνετή διαχείριση των εξόδων της.

Προηγούμενο άρθροΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;
Επόμενο άρθρο“ΠΟΛΥΦΙΛΗΤΗ”: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ 17ΟΥ ΑΙΩΝΑ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.