ΝΕΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ INTERLIFE

0
1060

Ελκυστικά κίνητρα προσφέρει η INTERLIFE Ασφαλιστική σε όλους τους συνεργάτες της. Η εταιρία, στην πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα, για άλλη μια φορά, στηρίζει το Δίκτυό της με το Νέο Αναπτυξιακό και Κερδοφόρο Κανονισμό Πωλήσεων.

Στις ιδιαίτερα προνομιακές παροχές προς τους Διαμεσολαβητές / Συνεργάτες της INTERLIFE, όπως η υπηρεσία HelpDesk, το Sales4Net, το SmartPay, το Portal και τα προνόμια των καρτών

PREMIUMS & BONUS, έρχονται να προστεθούν 5 νέα κίνητρα πωλήσεων:

  • Bonus διατήρησης χαρτοφυλακίου
  • Bonus αύξησης χαρτοφυλακίου
  • Bonus κερδοφορίας
  • Bonus αύξησης αριθμού συμβολαίων
  • Bonus ειδικού στόχου

Ο Νέος Κανονισμός Πωλήσεων της INTERLIFE με τα κίνητρα που παρέχει, στοχεύει στην ενίσχυση και αύξηση των εισοδημάτων των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών διασφαλίζοντας τους υψηλά προνόμια και αύξηση του κύκλου εργασιών τους.

Προηγούμενο άρθροARCHIVE ALERT: ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ!!!
Επόμενο άρθροΠΛΑΘΟΝΤΑΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.