ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ COVID FREE ΠΕΡΙΟΧΕΣ

0
597

Μάσκες υψηλής προστασίας με ειδικά νανοφίλτρα που δεσμεύουν τον μικροσκοπικό covid 19 και δεν τον αφήνουν να εισχωρήσει στον οργανισμό μας, καλλυντικά αντισηπτικά με άρωμα μαστίχας, επαναστατικό σύστημα καθαρισμού αέρα με τεχνολογία της NASA, είναι μόνο μερικές από τις πρόσφατες καινοτομίες που έφερε ο κορονοϊός στις ελληνικές εταιρείες.
Τα προϊόντα που έχουν ήδη παρουσιαστεί στην ελληνική αγορά προσφέρουν υψηλή προστασία από ιους και βακτήρια και είναι ιδανικά για ιδιωτικούς, επαγγελματικούς, βιομηχανικούς χώρους.
Το σύστημα καθαρισμού αέρα –τεχνολογίας της NASA Airocide φέρνει στην Ελλάδα η T&C Group . Η εταιρεία που αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα την διαστημική τεχνολογία της NASA υπόσχεται την πλήρη απολύμανση χώρων (γραφείων, γυμναστηρίων, εργοστασίων, σπιτιών).
Η λειτουργία του Airocide στηρίζεται σε μια προηγμένη τεχνολογία που δεν χρησιμοποιεί φίλτρα για τον καθαρισμό του αέρα . Δεν απαιτείται η αντικατάσταση βρώμικων φίλτρων , παρά μόνο των λαμπών UV που διαθέτει, μία φορά τον χρόνο.

Επαναστατικά φίλτρα με νανοσωματίδια από την BL Nanobiomed

Τα φίλτρα των μασκών υψηλής προστασίας που κατασκεύασε η ελληνική εταιρεία BL Nanobiomed , έχουν ενσωματωμένα νανοσωματίδια που δεσμεύουν κάθε παθογόνο οργανισμό όσο μικρός κι αν είναι. Αυτό σημαίνει ότι ο αόρατος εχθρός Covid 19 δεν μπορεί να βρει είσοδο για να εισχωρήσει στον ανθρώπινο οργανισμό. Οι μάσκες υψηλής προστασίας της BL Nanobiomed είναι ιδανικές για επαγγελματίες της υγείας , αλλά και για όλους όσοι επιθυμούν να είναι ασφαλείς. Η εταιρεία , αξιοποιώντας τις ευεργετικές και καλλυντικές ιδιότητες της μαστίχας δημιούργησε το καλλυντικό αντισηπτικό με άρωμα μαστίχας δίνοντας έτσι μια άλλη προοπτική στην καθημερινή προστασία. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες των νανοσωματιδίων της μαστίχας είναι ευεργετικές για τα χέρια , τα οποία ταυτόχρονα προστατεύονται και απολυμαίνονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.