Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα Electric Solo στο Vitruvian Thing

0
1332

Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου,ο κιθαρίστας Μπάμπης Παπαδόπουλος-  γνωστός μέσα από την πορεία του συγκροτήματος Τρύπες αλλά και από την μετέπειτα διαδρομή του είτε μέσα από τις προσωπικές του δουλειές-θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα για πρώτη φορά στο Vitruvian Thing (με δύο παραστάσεις για περιορισμένο αριθμό ακροατών, 8μ.μ και 10μ.μ αντίστοιχα, το Σάββατο 19/1) στις οποίες  θα ακουστούν  δικές του οργανικές συνθέσεις, κομμάτια από όλη την μουσική διαδρομή του με έντονο το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού.

Με εργαλεία του γι’ αυτό το μουσικό ταξίδι την κιθάρα του, fx, και loops, περνάει από το λυρισμό στο μοντερνισμό και στον κόσμο των ηχητικών εντυπώσεων δημιουργώντας έντονες εικόνες – διαθέσεις – και συναισθήματα. Σε πλήρη ανάπτυξη όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον ήχο του τόσο ιδιαίτερο, αναγνωρίσιμο και εν τέλει αγαπητό.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες του χώρου, που ευνοούν την ακρόαση και τη συγκέντρωση στη δράση επί σκηνής, αποτελούν ιδανικό περιβάλλον για τα μουσικά τοπία, τα θέματα, και τις ατμόσφαιρες που θα αναπτυχθούν από το δημιουργό των albums Απ’ τη Σπηλιά του Δράκου, Σκηνές Από ένα Ταξίδι, αλλά και του νέου Βορεάδες.Με δύο παραστάσεις για περιορισμένο αριθμό ακροατών, 8μ.μ και 10μ.μ αντίστοιχα, το Σάββατο 19/1

Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος εκτός από την προσωπική του δισκογραφία, και φυσικά αυτή των Τρυπών, είναι επίσης γνωστός και ως μέλος των Χειμερινών Κολυμβητών, ενώ έχει κάνει παραγωγή και ενορχήστρωση σε δίσκους των Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου.

*Περισσότερες πληροφορίες για τον καλλιτέχνη  θα βρείτε στην ιστοσελίδα του babispapadopoulos.gr.

 

 

 

Vitruvian Thing

Web: https://vitruvianthing.com

Facebook: https://facebook.com/vitruvianthing

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.