Ο Φοίβος Δεληβοριάς επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

0
2001

Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Principal Club Theatre.

Λίγους μήνες μετά τη μοναδική παρουσίαση του «ΑΝΙΜΕ», της τελευταίας σειράς τραγουδιών του στη μεγάλη συναυλία της Μονής Λαζαριστών, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στο Principal Club Theater, στον πολυχώρο του Μύλου.
Με το γενναίο πλήρωμα των φίλων (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto) και με την εκλεκτή συμμετοχή του παραγωγού της «Καλλιθέας» Χρήστου Λαϊνά, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στον μυστικό κόσμο του ιστορικού club, για να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.
Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός. Tο Σάββατο 28 Ιανουαρίου όλοι οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης οδηγούν στο Principal Club Theater. Σας περιμένουμε εκεί!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κωστής Χριστοδούλου – Πλήκτρα
Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα
Κώστας Παντέλης – Κιθάρες
Yoel Soto – Μπάσο
Χρήστος Λαϊνάς- Κιθάρες, synth
Ηχολήπτης: Γιάννης Πετρόλιας
Artwork αφίσας – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής

———————————————
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τοποθεσία: Principal Club Theater
Ανδρέου Γεωργίου 56 (54627, Θεσσαλονίκη)
🕘 Ώρα προσέλευσης: 21.00 🕙 Ώρα Έναρξης: 22:00
☎️📲Για κρατήσεις θέσεων με τραπέζι τηλεφωνικά στο 2310.510081
Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας Mylos Club Thessaloniki με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ατόμων κράτησης.
🔖Προπώληση όρθιων: από 15€
🔖Ταμείο όρθιων: 18€
🔖Γενική Είσοδος καθημένων: 20€
✅ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα)
(Κατούνη 17 – 2310.538282)
• ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Κέντρο)
(Πλ.Ναυαρίνου, Τηλ. 2310.278515)
• ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά)
(Κερασούντος 81, Τηλ. 2310.453998)
• Ηλεκτρονική Προπώληση μέσω TicketServices.gr

 

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • home
Προηγούμενο άρθροΟ Ερωτόκριτος συναντά το γυναικείο κίνημα στην Τεχεράνη
Επόμενο άρθροΔωρεάν συναυλία για τα 90 χρόνια από τον θάνατο του Κ. Π. Καβάφη
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.