Ο ΟΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ

0
1536

Ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή… στον Έβρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Σιδηροδρομικά Νέα», «σε συνεργασία με το Στρατό προγραμματίζονται για τους επόμενους μήνες εργασίες συντήρησης (αμμοβολή, βαφή, κατασκευή εξωτερικής ράμπας,και άλλες επισκευές) στη Σιδηροδρομική Γέφυρα Πυθίου, η οποία είναι η Σιδηροδρομική Πύλη της Ελλάδας και της Ευρώπης, ενώ υπό μελέτη βρίσκεται και ανάλογη επέμβαση στο ιστορικό (ξύλινο) Κτίριο Επιβατών (που έχει χαρακτηρισθεί ως Μνημείο της Νεώτερης Ιστορίας) του Σ.Σ. Πυθίου.

Μεταλλικές σχάρες στο Στρατό και επιφυλακή Προσωπικού

Εκτός από την επιφυλακή Προσωπικού και Μηχανημάτων που έχει ενεργοποιήσει ο ΟΣΕ στον ακριτικό Έβρο τις τελευταίες ημέρες της κρίσης , όπου η σιδηροδρομική γραμμή “βαδίζει” αγκαλιά και πλάι-πλάι με το ποτάμι, συμβάλει και με άλλο τρόπο στην εθνική προσπάθεια.
Εδώ και αρκετές μέρες βρίσκεται στον Έβρο επιτελείο του ΟΣΕ με σκοπό τη συνεργασία και συνδρομή στο έργο του Ελληνικού Στρατού.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας αποφασίστηκε η παραχώρηση στον Στρατό των Μεταλλικών Σχαρών (πλέγμα σιδηροτροχιών και μεταλλικών στρωτήρων) που διαθέτει, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν είτε για την ενίσχυση του Φράχτη είτε για την κατασκευή νέων εμποδίων.

(Πηγή Σιδηροδρομικά Νέα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.