Οι «Καρδιακές αναπάλσεις» του Αθ Νοτόπουλου

0
1894

«Ο Θεός είναι αγάπη.

Το είπε ο αγαπημένος μαθητής του Χριστού και «μύστης των αρρήτων», ο Άγιος Ιωάννης ο Ευαγγελιστής, το βεβαιώνουν και πλήθος άνθρωποι, που τον συνάντησαν και βίωσαν εναργός αυτή την αλήθεια στο διάβα της Ιστορίας.

  Η μαρτυρία τους έχει αποκρυσταλλωθεί μέσα από έντονες ζυμώσεις σε ατέλειωτη ποικιλία ιδιαίτερων και τις περισσότερες φορέα απίστευτα δυσχερών περιστάσεων και αντανακλά σε εκπληκτικά όμορφες ανθρώπινες ενέργειες.

 Το υποψιαζόμαστε κι εμείς στις καλύτερες στιγμές της ζωής μας , αυτές που τη γλυκαίνουν και μας εξανασταίνουν, καθώς γευόμαστε τα αγγίγματα της αγάπης Του και αποκτούμε αμυδρή έστω- αίσθηση ότι το γίγνεσθαι, το τόσο αδυσώπητο και εξουθενωτικό όπως το αντιλαμβανόμαστε συνήθως, μας φανερώνεται σε τούτες τις θαυμάσιες στιγμές έλλαμψης να εξυφαίνεται από μια υπέροχη μυστική πανδαισία στραφταλισμάτων της δημιουργικής απερινόητης και πανσθεουργού αγάπης Του»

Το βιβλίο «Καρδιακές Αναπάλσεις» (εκ ερωδιός) του Διευθυντή του  Εργαστηρίου* Πυρηνικής Ιατρικής στο ΓΝΙπποκράτειο Θεσσαλονίκης,Αθανάσιου Νοτόπουλου παρουσιάζεται διαδικτυακά την Τετάρτη 2 Ιουνίου στις 20.00

Ο Σύνδεσμος για την συμμετοχή είναι:

Join Zoom Meeting

https://vdl-gr.zoom.us/j/86426098775

και ο κωδικός της εκδήλωσης 

Meeting ID: 864 2609 8775

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Dr Ιορδάνης Αθανασιάδης, παιδίατρος, αντιστράτηγος (ΥΙ) ε.α., τ. διευθυντής Ανωτάτης Στρατιωτικής Υγειονομικής Επιτροπής (ΑΣΥΕ), τ. υποδιευθυντής 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης,
Dr Χαράλαμπος Ανδρεάδης, ογκολόγος, διευθυντής Γ΄ Ογκολογικής Κλινικής και πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου Θεαγένειου ΑΝΘ, πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Ερεύνης του Καρκίνου.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο φιλόλογος Σωτήρης Αργυρού

*Το Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής του ΓΝ Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης

Το Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής ένα από τα πιο σύγχρονα εξοπλισμένα σε όλη την Ελλάδα, διαθέτει μονάδα ραδιομετρικών εξετάσεων και γ κάμερα για ποσοτικό προσδιορισμό ορμονών και άλλων βιοδεικτών.

Στο Εργαστήριο διενεργούνται διάφορες δραστηριότητες, οι οποίες σχετίζονται με το ανωτέρω γνωστικό αντικείμενο και αφορούν στη διάγνωση, τη θεραπεία και την έρευνα:

-Δραστηριότητες της Πυρηνικής Ιατρικής που αφορούν κυρίως στις απεικονιστικές μεθόδους της Πυρηνικής Ιατρικής (μελέτες της λειτουργίας του οργανισμού, της αιμάτωσης ή του μεταβολισμού, υπολογιστικές τομογραφίες, μελέτες καρδιάς νεφρών, πνευμόνων, εγκεφάλου, οστών κλπ)

-Μελέτες της Πυρηνικής Ιατρικής για διάφορες βιολογικές παραμέτρους

-Θεραπευτικές εφαρμογές για καλοήθεις παθήσεις του θυροειδούς αδένα και παρηγορητική θεραπεία οστικών μεταστάσεων.

Μέσα στο καλοκαίρι στο Εργαστήριο θα γίνεται και μέτρηση οστικής πυκνότητας με ειδικό τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.