ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ – ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ.

0
888

cosmic

Μια ξεχωριστή ομιλία για τον Κόσμο και το Σύμπαν θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 στις 18.30 στην αίθουσα Α31 του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ. Η ομιλία με θέμα «Ταξίδι χωρίς τέλος» πραγματοποιείται από τον αστροφυσικό, Επίτιμο Διευθυντή του Ευγενίδειου Πλανητάριου, Διονύση Σιμόπουλο.

Παρέμβαση (μέσω skype) θα κάνει η κυρία Βίκυ Καλογερά, Καθηγήτρια Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Northwestern του Illinois, ΗΠΑ, και επικεφαλής των αστροφυσικών μελετών του προγράμματος LIGO. Η κυρία Καλογερά, πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής, ΑΠΘ,  θα απευθύνει χαιρετισμό και θα απαντήσει σε ερωτήσεις μας για την πρόσφατη ανίχνευση των κυμάτων βαρύτητας.

Η διοργάνωση της ξεχωριστής εκδήλωσης γίνεται από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών.

Προηγούμενο άρθρο«ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΣΤΟ ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ
Επόμενο άρθρο«ΙΩΝ» ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΗΘΩ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 104
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.