ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ’60 ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ;

0
1747
Θεσσαλονίκη. Βενιζέλου με Ερμού. Στο βάθος το Καραβάν Σαράι, πρώην Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Γύρω στο 1960. Πηγή: David Bravos - Παλιές φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης στο facebook.
Θεσσαλονίκη. Βενιζέλου με Ερμού. Στο βάθος το Καραβάν Σαράι, πρώην Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Γύρω στο 1960. Πηγή: David Bravos – Παλιές φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης στο facebook.
Προηγούμενο άρθροDIMITRIS KALANTZIS QUARTET ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ
Επόμενο άρθρο«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΑΡΓΚΑΝΗ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.