Απλές παρατηρήσεις, οξύμωρες φυσιολογίες, παράλογες λογικές

0
1723

Αντιμνημονιακοί που εφαρμόζουν πιστά τα μνημόνια. Άθεοι που επιθυμούν το καλό της Εκκλησίας. Ανθρωπιστές που στιβάζουν προσφυγικές ψυχές στις Μόριες και τις λαμαρινοσκεπές. Αντιαμερικανοί επί 40 χρόνια που εναγκαλίζονται με τους Αμερικανούς. Αιγαιομακεδόνες εκ πεποιθήσεως που πουλάνε συμφωνίες φιλελληνικές. Καταληψίες κατ’ επάγγελμα εδώ και 25 χρόνια που τάσσονται κατά των καταλήψεων.

Απλές παρατηρήσεις, οξύμωρες φυσιολογίες, παράλογες λογικές.

Γ.Κ.

Προηγούμενο άρθροΤελευταίες παραστάσεις για «Πελότα», «Ο Άνθρωπος- Σκύλος» και «Ελλάς, Γελάς»
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικο παζάρι στις 8/12 στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα
Σπούδασα Νομικά, θέλοντας να γίνω δημοσιογράφος. Παράλληλα, φωτογραφία από μεράκι. Κλικ με ριπές. Γιατί η ματιά έχει μεγαλύτερη αξία από οποιοδήποτε μηχάνημα. Πρώτη στάση 1996, στα Σπορ του Βορρά του Μπούζα και στον Ελληνικό Βορρά του Μέρτζου. Δεύτερη στάση στον free press «εξώστη» του αξέχαστου Τάσου Μιχαηλίδη. Τρίτη στάση, Μάρτιο 1998, στην ιστορική εφημερίδα «Μακεδονία» και στα πολιτιστικά με αρχισυντάκτη τον άλλον αξέχαστο Χρήστο Αρνομάλλη. Και διευθυντή το Λάζαρο Χατζηνάκο. Τέλειωσα με τη «Μακεδονία» το 2006 ως διευθυντής σύνταξης της κυριακάτικης έκδοσης, όταν ακόμη η εφημερίδα πουλούσε 17.000 φύλλα. Μετά ήρθε το «Κεντρί» όπου συνεργάστηκα ως πολιτιστικός συντάκτης κι έπειτα η free press «Karfitsa» στην οποία εργάστηκα ως σύμβουλος έκδοσης από τον Φεβρουάριο του 2010 ως τον Μάιο του 2011. Από το Μάιο 2016 ως τον Μάρτιο 2018 αρθρογράφος στη thessnews. Παράλληλα, γραφείο Τύπου σε δύσκολες μάχες και λογογράφος λόγων κρίσιμων. Σταθερά, από την πρώτη του μέρα, στο thinkfree.gr, καταφύγιο λέξεων και σκέψεων. Καταφύγιο δημιουργικότητας στην εποχή που ο χώρος των ΜΜΕ έχει διαλυθεί και τα πάντα αμφισβητούνται. Καταφύγιο αξιοπιστίας και αλήθειας στην εποχή των fake news και του κιτρινισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.