Σκοτεινό Ερωτικό Ξέσπασμα

0
592


«Δεν πιστεύω ότι αυτός κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες. Του άρεσαν τα κορίτσια του ήσυχα. Αυτό μου είχε πει όταν με προσέγγισε. Είπε ότι ήταν άρρωστος και έψαχνε τρόπο να αντιμετωπίζει την αρρώστια του. Εγώ βοηθούσα εκείνον και αυτός εμένα. Με έσωσε όταν με μετέφερε στο νοσοκομείο. Είμαι σίγουρη ότι βρήκε κάποιο άλλο τελειωμένο πρεζάκι όταν έφυγα».
Η συλλογή διηγημάτων της Αφροδίτης Καριοφύλλη με τίτλο «Σκοτεινό Ερωτικό Ξέπασμα» (εκ πηγή), στάζουν …αίμα, αλλά και ερωτικό πάθος. Δώδεκα διηγήματα που τα ενώνουν τα πάθη και οι λάγνες απολαύσεις , με πρωταγωνιστές που άλλοτε παραδίνονται άνευ όρων στην ηδονή, και άλλοτε παλεύουν έντρομοι να γλυτώσουν από το αναπόφευκτο φινάλε τους.
«Τα αγαπημένα μου έργα κλασσικής ερωτικής λογοτεχνίας συνδυάζουν πάντα το ερωτικό στοιχείο με την καταστροφή και το θάνατο. Επηρεασμένη κι εγώ από αυτά θέλησα να γράψω κάτι ανάλογο προσαρμοσμένο στη δική μας εποχή και δεδομένα. Οι αρχές του έρωτα και του θανάτου δεν έχουν αλλάξει όσα χρόνια και αν περάσουν. Αυτό που αλλάζει είναι ο κόσμος που συνεχώς γυρίζει και το πλαίσιο στο οποίο αυτές υπάρχουν», λέει η ίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.