Σύλλογος αιμοδοτών “Νεφέλωμα καρδιάς” από τον ΟΦΑ

0
290

O Όμιλος Φιλων Αστρονομίας που μετρά 25 περίπου χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε την ίδρυση συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών με το όνομα «Νεφέλωμα Καρδιάς». Σκοπός του Συλλόγου είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών φίλων , συγγενικών προσώπων και των ίδιων των μελών του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας.
Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας επιθυμώντας να προσφέρει στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, αποφάσισε και υλοποίησε την ίδρυση του Συλλόγου «Νεφέλωμα Καρδιάς» με αριθμό μητρώου 15716 και συνεργαζόμενη νοσοκομειακή υπηρεσία αιμοδοσίας αυτή του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» στον Φοίνικα της Καλαμαριάς.
Τα μέλη του Ο.Φ.Α. και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος/-η που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν αίμα, δύναται να προσέλθουν σε οποιαδήποτε νοσοκομειακή υπηρεσία αιμοδοσίας επιθυμούν, αναγράφοντας στο έντυπο αιμοδοσίας το όνομα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών, δηλαδή «Νεφέλωμα Καρδιάς».
Τα μέλη μπορούν να προσέλθουν ατομικά ή ακόμα και σε μικρές ομάδες ατόμων. Ο Ο.Φ.Α. επιφυλάσσεται για τη διενέργεια εθελοντικής αιμοδοσίας στα γραφεία μας, αν και εφόσον ο συνολικός αριθμός αιμοδοτών υπερβαίνει τους τριάντα (30).
O δυναμικός Όμιλος έχει αναστείλει τα σεμινάρια , τις ομιλίες και τις εξορμήσεις αστροπαρατήρησης , ανανεώνοντας το ραντεβού με τα μέλη του και το κοινό της πόλης το επόμενο διάστημα μετά την άρση των μέτρων για τον περιορισμό του κορονοϊού.
Πληροφορίες www.ofa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.