Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια

0
835


Όσο πιο έγκαιρα και όσο πιο σωστά επέμβουμε, τόσο μικρότερη θα είναι η ζημιά, τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας μετά την συνάντηση που είχε με τον Υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη.
Ο Υπουργός Υγείας
Ο κ Κικίλιας ενημερώθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το σύστημα υγείας στη Θεσσαλονίκη, την ευρύτερη περιοχή αλλά και την πορεία των εμβολιασμών.

Όσο πιο γρήγορα , τόσο πιο αποτελεσματικά
Πρέπει να πάρουμε άμεσα μέτρα για να είναι αποτελεσματικά , είπε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
«Είναι γεγονός ότι πρέπει να βρισκόμαστε σε μια διαρκή εγρήγορση» είπε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μετά τη συνάντηση και πρόσθεσε:
« Οπως όλοι γνωρίζετε, ενσκήπτει ένα καινούριο κύμα της πανδημίας και είναι στο χέρι μας να φροντίσουμε, ώστε να μην έχουμε μεγάλες απώλειες. Η πανδημία είναι σαν μια φωτιά σε ένα χωράφι με ξερά χορτάρια. Οσο πιο έγκαιρα και όσο πιο σωστά επέμβουμε τόσο μικρότερη θα είναι η ζημιά. Έχω ξαναπεί και το λέω και σήμερα ότι μετά από έναν χρόνο πανδημίας πρέπει να είμαστε και πιο σοφοί και πολύ πιο έμπειροι.

Οφείλουμε να επεμβαίνουμε όταν πρέπει και εκεί όπου πρέπει. Και επειδή πλέον γνωρίζουμε -και ιδιαίτερα εδώ στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στην Κεντρική Μακεδονία-, τα αντανακλαστικά μας θα πρέπει να είναι τέτοια, ώστε να μην έχουμε απώλειες, με την προοπτική του εμβολιασμού, με την προοπτική του ανοίγματος της οικονομίας και με την προοπτική του καλοκαιριού και του ανοίγματος της τουριστικής περιόδου. Είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, εφόσον καθένας από μας προσέχει και εφόσον όλοι είμαστε ταγμένοι σε αυτήν την προσπάθεια, ώστε να μην αφήσουμε την κατάσταση να ξεφύγει από τη φάση στην οποία βρίσκεται σήμερα”.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.