ΠΑΙΔΙΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

0
670

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για το Θεατρικό Εργαστήρι “Επί σκηνής” που υλοποιείται από έναν από τους σημαντικότερους θεατρικούς οργανισμούς της πόλης, την εταιρία ΘΕΑ.ΜΑ. (Θέατρα Αριστοτέλειον & Αθήναιον). Το Εργαστήρι, που πραγματοποείται στην καρδιά της πόλης, στα Θέατρα Αριστοτέλειον και Αθήναιον,  απευθύνεται σε παιδιά 4 έως 17 ετών. Υπάρχει και πρόγραμμα για μικρότερα παιδιά με την απαραίτητη όμως παρουσία του γονέα.

Τα παιδιά μέσα από μια βιωματική εμπειρία και ομαδικό παιχνίδι καλλιεργούν τη φαντασία τους, κοινωνικοποιούνται και αναπτύσσουν τη συναισθηματική τους νοημοσύνη. Εκφράζονται μέσα από το λόγο την κίνηση, τη μουσική και επικοινωνούν τα συναισθήματα τους και όλα αυτά συμβαίνουν πάνω στη σκηνή!

Το Θεατρικό Εργαστήρι περιλαμβάνει:

  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Αυτοσχεδιασμό
  • Μουσική
  • Χορό
  • Διαδραστικό Παιχνίδι
  • Καλλιτεχνικές δραστηριότητες
  • Μουσικοκινητική αγωγή

Τμήματα:

1: Από 18 μηνών έως 3 ετών. Τα μαθήματα γίνονται με τη συμμετοχή ενός γονέα

2: Από 4 έως 17 ετών

3: «Διπλό» Εργαστήρι: Παράλληλα τμήματα για γονείς και παιδιά. Τα μαθήματα γίνονται σε διαφορετικούς χώρους.

 

Εγγραφές:

Στο Θέατρο Αριστοτέλειον (Εθνικής Αμύνης 2)

Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 15:00, έως 30 Ιουνίου και από 1 Σεπτεμβρίου

Τα εργαστήρια ξεκινούν τον Οκτώβριο.

 

Πληροφορίες:

Τ 2310 250303

 

Προηγούμενο άρθροΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ OKFEST ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επόμενο άρθρο«ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ» Ή «ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…»
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.