Τρίτη 1/3 στις 18:00 , στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλύρου

0
197


Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ενημερώνει για το Παιδιατρικό Νοσοκομείο

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 στις 18:00 , το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) διοργανώνει μία ακόμη ανοιχτή συζήτησηγια να παρουσιάσει την πρόοδο των εργασιών για το νέο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Φιλύρου ΙΣΝ καθώς και να απαντήσει σε ερωτήσεις του κόσμου.
Από την πρώτη μέρα ανακοίνωσης της εθνικής δωρεάς μέχρι και σήμερα πολλά έχουν αλλάξει, απτή απόδειξη ότι το ιστορικό έργο υπερτοπικής σημασίας για ολόκληρη την Β. Ελλάδα προχωράει με πλήρη συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης που παραμένει το 2025.
– Kυρώθηκε από την Βουλή η δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τον σχεδιασμό, κατασκευή και εξοπλισμό του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στο Φίλυρο.
– Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αύξησε την αρχική δωρεά ύψους 150 εκ. ευρώ κατά επιπλέον 30 εκ. που αφορούν στην επέκταση των υποδομών με την ανάπτυξη Κέντρου Ψυχικής Υγείας παιδιών και εφήβων και για την στέγαση πανεπιστημιακών ερευνητικών εργαστηρίων.
-Τρέχουν οι διαδικασίες για την αναβάθμιση της οδικής πρόσβασης στο νοσοκομείο.
– Δημοπρατείται από τον Δήμο το νέο δίκτυο ύδρευσης του Φιλύρου και του νοσοκομείου.

• Η ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλύρου, με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για τον COVID 19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.